top of page
aardbei ijsIMG_0097-gracht med.jpg

dinsdag-zondag
9:30 AM - 6:00 PM

 

Home of the original Rolled Pancakes

 appelmix DSC_8009.png

‘Tof klein huisje waar ze een heerlijk concept aanbieden.’

‘Weer eens wat anders dan een traditioneel pannenkoekenrestaurant. Lekkere pannenkoeken, moderne variaties en redelijk geprijsd. Absoluut een aanrader!’

Met stip op nummer 1!

Zijn dit echt de beste pannenkoeken in Amsterdam? Oordeel zelf!

Dagje Amsterdam? Dat betekent pannenkoeken Amsterdam! Maak je een tripje naar de hoofdstad, neem dan ook eens een kijkje in de Rosmarijnsteeg, een superleuk straatje middenin het centrum. Tussen de hippe winkeltjes vind je The Happy Pig Pancake Shop, waar je geweldige pannenkoeken kunt eten, gemaakt van biologische ingrediënten van topkwaliteit. Deze shop is inmiddels tot ver over de grens bekend, zelf op Japanse sites wordt lovend geschreven over de opgerolde pannenkoeken die je hier kunt krijgen. 

Bij The Happy Pig Pancake Shop in Amsterdam kun je je pannenkoek helemaal zelf samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor de appelmix, verse aardbeien of biologisch spek en neem als topping de huisgemaakte karamelsaus of de uienchutney.

‘Ons is niets te gek’, zegt de eigenaar van het Amsterdamse pannenkoekenhuis. ‘Elke combinatie is mogelijk.’ Voor wie dat wil zijn er ook gluten light en vegan pannenkoeken verkrijgbaar. Bovendien serveert The Happy Pig versbereide echte Hollande wafels met alle mogelijke toppings. 

The Happy Pig serveert pannenkoeken en wafels ‘on the go’, om op te eten terwijl je deze leuke Amsterdamse buurt bekijkt, maar in de sfeervolle winkel vind je ook een eetbar en enkele tafeltjes en stoelen. In de winkelschappen en koelvitrines vind je onder meer coole drankjes en Tony Chocolonely-repen.

 

Tot ziens!

bottom of page