De Beste pannenkoeken in Amsterdam!

Open

Maandag – zaterdag 9:00 – 18.00
Zondag 10:00 – 18.00

 

‘Weer eens wat anders dan een traditioneel pannenkoekenrestaurant. Lekkere pannenkoeken, moderne variaties en redelijk geprijsd. Absoluut een aanrader!’

‘Tof klein huisje waar ze een heerlijk concept aanbieden.’

Zijn dit echt de beste pannenkoeken in Amsterdam? Oordeel zelf!

Dagje Amsterdam? Dat betekent pannenkoeken Amsterdam! Maak je een tripje naar de hoofdstad, neem dan ook eens een kijkje in de Rosmarijnsteeg, een superleuk straatje middenin het centrum. Tussen de hippe winkeltjes vind je The Happy Pig Pancake Shop, waar je geweldige pannenkoeken kunt eten, gemaakt van biologische ingrediënten van topkwaliteit. Deze shop is inmiddels tot ver over de grens bekend, zelf op Japanse sites wordt lovend geschreven over de opgerolde pannenkoeken die je hier kunt krijgen.

Bij The Happy Pig Pancake Shop in Amsterdam kun je je pannenkoek helemaal zelf samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor de appelmix, verse aardbeien of biologisch spek en neem als topping de huisgemaakte karamelsaus of de uienchutney. ‘Ons is niets te gek’, zegt Andrea, de eigenaresse van de Amsterdamse shop. ‘Elke combinatie is mogelijk.’ Voor wie dat wil zijn er ook glutenvrije en vegan pannenkoeken verkrijgbaar. Bovendien serveert The Happy Pig zelf bereide Luikse suikerwafels met alle mogelijke toppings.

The Happy Pig serveert pannenkoeken en wafels ‘on the go’, om op te eten terwijl je deze leuke Amsterdamse buurt bekijkt, maar in de sfeervolle winkel vind je ook een eetbar en enkele tafeltjes en stoelen. In de winkelschappen en koelvitrines vind je onder meer coole drankjes en Tony Chocolonely-repen.

Dus: pannenkoeken eten Amsterdam doe je in The Happy Pig Pancake Shop!

The Happy Pig-Pancake Shop Amsterdam

Smart map: ga je offline? Download dan deze kaart op je telefoon. Houd je vinger ingedrukt op de afbeelding en klik op ‘save’.

Googlemap the Happy Pig the best pancake shop of Amsterdam